0527 – 23 11 61 info@osteomaat.nl

Osteopathie Emmeloord

 

Revelsant 1, 8303 ZL. Emmeloord

Hans Netten

 

Hans Netten (1961) heeft hij zijn jeugd in Emmeloord doorgebracht en is in 1980 geslaagd voor de HAVO. Na een uitstapje naar ‘lerarenopleiding’ in Groningen, is Hans in 1987 afgestudeerd aan de Akademie voor Fysiotherapie te Leeuwarden.

Na divers waarneemwerk is hij in 1989 in Zeewolde begonnen met een nieuwe praktijk voor Fysiotherapie. Binnen een aantal jaren had hij van niets een praktijk opgebouwd met 2 medewerkers.

Vanaf het begin is Hans, via na- en bijscholing, op zoek gegaan naar meer mogelijkheden voor zijn fysiotherapeutisch handelen. In deze zoektocht kwam hij begin negentiger jaren in aanraking met Osteopathie.

In 1999 is hij geslaagd aan de IAO (International Academy of Osteopathy) voor de internationale jury en in 2000 heeft hij zijn thesis afgerond en kreeg het diploma. In 2000 is Hans gelijk gestart met zijn praktijk voor Osteopathie in Emmeloord. In 2003 is hij, samen met zijn broer Jos en Gerben Schrale (beiden fysiotherapeut), gestart met Gezondheidscentrum De Wilg. Vanaf 23 april 2019 heeft Hans zijn praktijk gevestigd aan de Revelsant 1 te Emmeloord.

Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut en later als osteopaat, is Hans ook altijd bestuurlijk actief geweest. Binnen de fysiotherapie was hij voorzitter van de RVVF Flevoland en als osteopaat was Hans 8 jaar actief geweest als secretaris van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze laatste functie heeft hij op 31 december 2008 neergelegd.

 

Hans Netten heeft samen met Adriaan Nagtegaal van Nffa een Webbased Agenda en Facturatie systeem, te weten MediBram
In januari 2009 is hij een na- en bijscholingsorganisatie, genaamd Medigres, begonnen.