0527 – 23 11 61 info@osteomaat.nl

Tarieven, vergoedingen en de betalingen

De kosten van de behandeling wordt door vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van hoe u verzekerd bent. U kunt hier een uitgebreid overzicht vergoedingen 2024 downloaden. Dit overzicht is opgesteld door de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie. Aan dit overzicht kunt u geen rechten ontlenen. Hiervoor kunt u het beste de polisvoorwaarden van uw verzekering raadplegen of contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij.

Het consulttarief bedraagt € 97,50. Het consult kunt u voldoen middels PIN- of contante betaling (alleen gepast). U ontvangt na betaling de factuur gelijk digitaal in uw mailbox. U ontvangt de factuur beveiligd. U kunt dit openen zoals in de mail is aangegeven. Let wel, u kunt deze maar éénmalig openen. Sla daarom de factuur op op uw computer.

De factuur kunt u gebruiken voor declaratie bij uw zorgverzekeraar. Na behandeling van kinderen (onder de 18 jaar) die zonder één van de ouders komen, wordt de factuur ook digitaal aangeleverd. U heeft dan een betaal termijn van 7 dagen.

Voor een consult wordt 40 minuten geplant, dit geldt zowel voor de eerste consulten alsook voor vervolgconsulten.

De osteopaten zijn in Nederland vertegenwoordigd door de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie en zijn geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie. Indien een osteopaat bij het NRO geregistreerd is, mag hij/zij de titel D.O.-MRO® voeren.